Verluchting

donderdag, 17 februari, 2022 - 20:00 tot zaterdag, 31 december, 2022 - 23:45

Om in deze tijd Den Hopsack goed te kunnen laten functioneren, met optredens en andere activiteiten en met veel volk, moest er iets gedaan worden aan de luchtkwaliteit. We hebben een tijdje gewerkt met een luchtreiniger en ventilator maar knappe koppen onder ons vonden dat het nog beter kon. De aanleg van een heus verluchtingssysteem werd overwogen. Een met warmterecuperatie, jawel. Zodoende wordt de buitenlucht die naar binnen wordt gezogen voorverwarmd door de buitengaande lucht. Zonder dat die twee daadwerkelijk met elkaar in contact komen. Ingenieus dus. Maar niet te mooi om waar te zijn want na veel denkwerk en gepuzzel (dank Hein voor al je hulp!) kon er begonnen worden met de bouw.
Matti heeft er dagen vrijwilligerswerk ingestoken en uren op ons vals plafond rondgekropen om alles grondig ineen te zetten. Weet dus wie je zeker een drankje moet aanbieden als je weer eens in Den Hopsack komt!
Dat deze installatie het nodige gekost heeft aan materiaal zal duidelijk zijn. Dat brengt ons op het onderstaande verzoek waar we graag je aandacht voor vragen!